Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super przystawka do potraw mięsnych,
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 168
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 217
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 110
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 168
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 217
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 136
Składniki
Ogórek zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dobrze odcisnąć sok,dodać 3-4ząbki zmizżdzonego czosnku,sól 2 łyżki oliwy ,ja daję odrobinę soku z cytryny , 600 gr jogurtu naturalnego gęstego ,świeży koperek .
Wszystko razem wymieszać ,włożyć do lodówki na parę godzin i gotowe