Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego potworki? Za pierwszym razem gdy je robiłam, ich wygląd przypominał mi właśnie małe potworki :)
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
1. Pieczarki obieram, myjemy, suszymy posypujemy delikatnie solą. 2. Z jajek, mąki, wody i wszystkich przypraw robimy dość gęste ciasto. 3. Olej rozgrzewamy w garnku lub frytownicy. 4. Wrzucamy pieczarki do ciasta, dobrze obtaczamy i wrzucamy na głęboki, rozgrzany olej, po kilku minutach przekręcamy. Gdy się zrumienią, wyjmujemy na ręcznik papierowy. 5. Potworki są gotowe do jedzenia :) Smacznego.