Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam potrawkę prostą , szybką i nie drogą a za razem bardzo smaczną. Moja rodzinka ją uwielbia.
garnek, patelnia, nóż,
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Składniki
Margarynę lub masło rozpuścić, dodać obraną pokrojoną w prążki cebulę oraz oczyszczone pokrojone w plastry pieczarki. Delikatnie poddusić i oprószyć mąką. Cały czas dusić na małym ogniu dodając stopniowo keczup a także doprawiając przyprawą w płynie. Do całości wlać szklankę bulionu oraz obrane pokrojone w prążki parówki. Doprawić solą oraz papryką mieloną ostrą i zagotować. Podawać ze świeżym pieczywem.
Duszenie składników.