Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 75
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 101
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 308
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 75
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 101
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 308
Składniki
Piersi pokroić w dość małą kostkę, posypać przyprawą delikat czerwony ''knorr'', dodać pół szklanki oleju i odstawić do lodówki.
Pokroić pieczarki, podsmażyć na oleju, dodać paprykę pokrojoną w kostkę i chwilę smażyć, odstawić z ognia.
Piersi obtaczać w mące i smażyć na oleju aż sie zrumieni cały czas mieszając, dolewać po trochę wody. Dodać pieczarki z papryką. Zupę fasolową rozmieszać w wodzie, dodać do całości. Dodać również przecier pomidorowy, chwilę pogotować. Całość zasypać dużą ilością majeranku. Smacznego!! ;)