Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest łatwe do zrobienia:) i bardzo smaczne:)
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1269
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 60
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 116
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 183
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1269
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 60
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 116
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 183
Składniki
Marchewkę obierz, opucz. Czosnek i dymkę oczyścić. Warzywa drobno posiekaj, przesmaż na patelni w łyżce oliwy. Wlej szklankę wody, dodaj curry, zagotuj. Do warzyw wsyp kuskus, dokładnie wymieszaj, odstaw. Pomidoryumyj, osusz, odkrój wierzch, wypełnij farszem. Przełóż do naczynia do zapiekania, podlej szklanka=ą rosolu, zapiekajokoło 15 minut w temperaturze 170 st. C