Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Feta, tuńczyk, szczypiorek, cebulka i pyszne, słodziutki i mięsiste pomidorki. prostota w kuchni jest zawsze niezastąpiona. Uwielbiam dania, które można przygotować dosłownie z kilku składników.Takie faszerowane pomidorki to super propozycja na spotkanie, lunch czy po prostu kolację.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Od pomidorów odcinamy spód tak aby stał dość pewnie na talerzy i delikatnie wydrążamy środek, który przekładamy do miski. Dodajemy do niej tuńczyka, cebulkę, szczypiorek, skórkę cytrynową, pieprz oraz kruszymy fetę. Tak przygotowanym farszem nadziewamy każdy z pomidorków.