Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
slicznie wygladaja,bardzo proste w wykonaniu i oczywiscie badzo smaczne
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1749
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1749
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 117
Składniki
pomidorki podkroic przy szypulce tak aby nie odpadlo wieczko naszego pomidorka...lyzeczka wyjac miaz...posypac odrobina soli(w srodku) i odstawic do gory nogami,aby sciekl niepotrzebny sok
krewetki wymieszac z bardzo drobno pokrojonymi jajkami,pietruszka i cebulka,ktora byla skropiona octem i odstawiona na 15min...dodac majonez,pieprz(ja dodalam tez pikantna papryczke)
wszystko dokladnie wymieszac i faszerowac pomidorki...gotowe...SMACZNEGO!