Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
postanowiłam zrobić coś na ciepło z tego co mam ;) wyszło pysznie !
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 197
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Jajka z mlekiem rozbełtać dodać trochę kucharka, wsypać resztę składników. Pomieszać. Ewentualnie można dodać trochę mąki masa ma być gęsta jak śmietana. Usmażyć na złoty kolor na odrobinie oleju, położyć na papierowy ręcznik. Podawać lekko ciepłe placuszki z sosem . sos: wymieszać wszystkie składniki. Smacznego !