Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie, oryginalny delikatny smak i pyszna dymka:)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 600
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1570
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 600
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1570
Składniki
Mąka, jogurt, jajko, proszek, oliwa, woda i przyprawy - mieszamy trzepaczką.
Cebulę dymkę drobno kroimy i dodajemy do ciasta. Zostawiamy trochę do posypania.
Smażymy na oleju. Gdy są już gotowe, polewamy jogurtem zmieszanym ze zmiażdżonym ząbkiem czosnku i posypujemy pokrojoną dymką.