Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z filetami z dorsza smakują wybornie.
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 112
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 181
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 234
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 98
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 112
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 181
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 234
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 98
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, gotować przez 15 minut, odcedzić, ostudzić i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać pokrojoną rybę, posiekany szczypiorek i ogórek. Wbić jajko, przyprawić do smaku, wsypać bułkę tartą i dokładnie wymieszać. Namoczyć w wodzie ręce nabierać masę i kłaść placuszki na rozgrzany olej. Smażyć powoli z obu stron na złoty kolor i podawać z ketchupem.