Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie placki ziemniaczane ? mam dla was dziś niespotykane nigdzie ponieważ są moje, zapraszam do zapoznania się z przepisem
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 53
Leniwe kluski to zawsze dobry pomysł na szybki obiad, zwłaszcza gdy można je...
Odsłon: 80
Przepis dnia
To lekka, świeża i pełna witamin sałatka Tabbouleh. Sałatka libańska jest peł...
Odsłon: 133
Młody bób w pomidorach z oliwą z oliwek, miętą, natką i bazylią. Podałam z ry...
Odsłon: 53
Leniwe kluski to zawsze dobry pomysł na szybki obiad, zwłaszcza gdy można je...
Odsłon: 80
Przepis dnia
To lekka, świeża i pełna witamin sałatka Tabbouleh. Sałatka libańska jest peł...
Odsłon: 133
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce do ziemniaków, odlać nadmiar wody z ziemniaków, dodać resztę składników, z sera typu mozzarella odlać zalewę przed dodaniem go do masy i całość wymieszać do połączenia się wszystkiego w jedną całość
Na patelnię wlać olej rozgrzać go a następnie wlewać małą chochelkę ciasta ziemniaczanego i smażyć placki na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor
Usmażone placki nie wchłaniają dużo tłuszczu, podawać kto z czym lubi my jednak najbardziej od zawsze lubimy z kwaśną śmietaną i cukrem