Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 351
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 351
Składniki
1. Mąkę wraz z proszkiem do pieczenia, karobem i szczyptą imbiru przesiać do miski przez sitko. 2. Cukier i cukier waniliowy rozpuścić w mleku sojowym, dodać do mąki, wymieszać, wbić jajko i zmiksować na gładką masę. 3. Na koniec dodać pokrojone w małą kostkę jabłko. 4. Placki smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor klika razy obracając. Podawać z cukrem pudrem.