Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, lekkie placuszki przygotowane z dwóch serów z dodatkiem konfitury malinowej...polecam ;)
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2045
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7236
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 178
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2045
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7236
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 178
Składniki
Żółtka zmiksować z cukrem. Białka ubić na sztywna pianę. Do ubitych żółtek dodać oba sery i zmiksować. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, mleko i całość zmiksować. Na końcu dodać ubita pianę i delikatnie ciasto wymieszać.
Smażyć na rozgrzanym oleju, na małym ogniu na złoty kolor z obu stron. Podawać z konfiturą malinową. Smacznego!