Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy lubi pizzę swojską bo wiemy co w niej jest.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 162
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Do miski wsypujemy mąkę dodajemy wodę, sól oraz oliwę. Do szklanki wrzucamy drożdże ze szczyptą cukru zalewamy letnia wodą. Odstawiamy aż rozczyn wyrośnie .Następnie dodajemy do pozostałych składników. Wyrobione ciasto odstawiamy do wyrośnięcia. Pieczarki podsmażamy doprawiamy do smaku. Sosem pomidorowym smarujemy ciasto kładziemy pieczarki .szynkę (można dodać plastry bekonu) posypujemy serem plastry sera camembert.(ja posiadam piec do pizzy) dodajemy zioła i pieczemy góra dół 200 stopni