Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska do czerwonego barszczyku.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 92
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 90
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5637
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 677
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 92
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 90
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5637
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 677
Składniki
Wykonanie: Mięso zmielić, wbić jajko, dodać natkę pietruszki, bułkę tartą i śmietanę. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Ciasto rozłożyć na stolnicy, wycinać szklanka kółka, kłaść farsz, zlepić brzegi i docisnąć widelcem. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, posmarować rozmąconym jajkiem i posypać czarnuszką. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec na złoty kolor przez 20 minut