Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki z Grilla faszerowane serem i pomidorem.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 77
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7172
Polecam.
Odsłon: 1714
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 77
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7172
Polecam.
Odsłon: 1714
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Składniki
Pieczarki oczyszczamy, usuwamy nóżkę. Nóżki kroimy w kostkę, kapelusze posypujemy delikatnie solą i odstawiamy.
FARSZ: Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojone nóżki pieczarek, dodajemy pomidora i przeciśnięty czosnek przez praskę. Doprawiamy solą, pieprzem ( do smaku) i smażymy ok.5 min.
Gotowy farsz dajemy do kapeluszy. Gotowe kapelusze zawijamy w folię aluminiową i grillujemy przez ok. 10-15min. I Gotowe, Smacznego