Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy liście rzodkiewki lądują w Waszych koszach na śmieci? Błąd! Niedoceniane, zawierają więcej witamin niż sama rzodkiewka. Są źródłem witaminy C, wapnia, potasu, fosforu i żelaza, posiadają właściwości oczyszczające organizm z toksyn. Liście rzodkiewki mają fajny lekko pikantny smak. W kuchni nic nie powinno się marnować!
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 285
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 126
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1201
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 285
Składniki
Liście rzodkiewki dokładnie płuczemy i osuszamy ręcznikiem papierowym.
Ziarna słonecznika lekko prażymy na suchej patelni.
Do blendera wkładamy wszystkie składniki i miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Jeśli pesto jest zbyt gęste dolewamy odrobinkę oliwy.