Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska, dobra dla wegetarian ;).
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 25
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 25
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 77
Składniki
Bagietkę pokroić w kromki (średniej grubości), posmarować oliwa z oliwę i podpiec w rozgrzanym piekarniku (175 stopni) przez około 15 minut (tylko żeby były zarumienione i nie były za bardzo twarde). Awokado wymieszać z łyżeczka pesto bazyliowego, dodać sok z limonki, sól i wszystko ugniatamy na gładka masę. Bagietkę po wyjęciu z piekarnika smarujemy przeciśniętym czosnkiem, a potem na bagietkę nakładamy pastę z awokado, sardynki, pomidorki koktajlowe i listek bazylii. Na koniec dodajemy pieprzu do smaku i tyle!