Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hit naszej rodziny !!! Trzy składniki, szybkie wykonanie, a ile przyjemności smakowej dla podniebienia dla lubiących czosnek. Smakuje wyśmienicie do grillowanego mięsa, na chlebek jako podkład przygotowując kanapki. Można stosować również w/g własnego uznania.
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 135
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 199
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 269
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 103
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 135
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 199
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 269
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 103
Składniki
Obieramy czosnek, natkę pietruszki z łodyżek i siekamy lub blendujemy.
Następnie do rozdrobnionej natki pietruszki z czosnkiem dodajemy taką ilość oleju aby było dość mokre ale nie pływało. Ja dodaję duży pęczek natki pietruszki i całą główkę czosnku (ok. 10-12 ząbków). Dokładnie mieszamy. Można do smaku posolić. Ja nie solę.
Konsystencję, każdy musi sam dopasować do swojego gustu i smaku.