Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 549
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 21
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 428
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 549
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 21
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 428
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Składniki
Mieso ryby oddzielic od skory i kosci. Z filetow wykroic 8 kwadratowych kawalkow, reszte ryby przepuscic przez praske lub drobno posiekac. Twarozek utrzec z jajkami na krem, dodac rozdrobniona rybe, doprawic sokiem z cytryny, sola i pieprzem. Osiem babaeczkowych foremek natluscic i rozlozyc do nich krem rybny. Wstawic do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na 30 minut. Salate podzielic na liscie, doprawic oliwa, octem, sola i pieprzem. Gotowe paszteciki wykladac na talerze, ulkadajac obok po jednym fileciku i porcji salaty. Przybrac czastkami cytryny.