Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostało mi połowe ciasta po tarcie i postanowiłam wypróbować przepis ma paszteciki Piotra Kucharskiego z DD TVN
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 346
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 55
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 346
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 55
Składniki
Mięso wyjęłam z flaka doprawiłam wymieszałam.Ciasto rozłożyłam na stolnicy i ułożyłam rulonik z mięsa,zawinęłam i pocięłam na cztery paszteciki w sumie wyszło osiem.Ułożyłam na blasze na papieże do pieczenia posmarowałam rozbełtanym jajkiem.Piekłam około15/20 min w 200 stopni.