Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna pasta idealna na śniadanie lub na kolację. Smakuje dzieciom i dorosłym!
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 138
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 45
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6533
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 138
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 45
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6533
Składniki
Makrelę obrać i dokładnie oddzielić od ości. Szczypiorek umyć i posiekać. W misce połączyć makrelę, szczypiorek, twaróg, śmietanę, majonez i dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przechowywać w lodówce.