Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przyrządzeniu pasta, która świetnie sprawdzi się na przyjęcia lub jako dodatek do kanapek np. do pracy.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 178
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 99
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1794
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 178
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 99
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1794
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Składniki
1. Paprykę myjemy, usuwamy nasiona i kroimy w drobną kostkę. Natkę pietruszki siekamy. 2. Tuńczyka odcedzamy i mieszamy z papryką, natką pietruszki i majonezem. 3. Bagietkę kroimy, smarujemy masłem lub margaryną (w zależności co kto lubi) i wkładamy do nagrzanego wcześniej do 150 stopni piekarnika na około 4-5 minut. 4. Gdy bagietka będzie zarumieniona wyjmujemy ją z piekarnika i każdą grzankę nacieramy czosnkiem. Następnie na tak powstałą grzankę nakładamy pastę z tuńczyka. 5. Gotowe grzanki dekorujemy natką pietruszki i kawałkami papryki.