Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie sprawdzi się na kanapkach lub tostach. Możesz zaserwować ją również na imprezie, jako dip do krakersów lub nachosów. Sprawdź, jak przygotować prostą pastę z tuńczyka, jajka i ogórka.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Przełóż je do miski, dodaj awokado, wszystko rozgnieć widelcem na papkę. Na koniec dorzuć tuńczyka odsączonego z zalewy i również go rozdrobnij.
Ogórki drobno posiekaj i wrzuć do masy. Dodaj posiekany bardzo drobno koperek. Dopraw solą i pieprzem, wszystko dokładnie wymieszaj. Podawaj na kanapkach lub jako dip do krakersów.