Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z wędzonej makreli z dodatkiem ogórka kiszonego, czerwonej cebuli oraz suszonych pomidorów, idealna do pieczywa lub jako przekąska podana na krakersach na świąteczny stół.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 195
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 210
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 195
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 210
Składniki
Z makreli usuń skórkę oraz ości, następnie rozdrobnij za pomocą widelca, dodaj pokrojone w drobną kostkę ogórki, cebulę, koperek oraz suszone pomidory. Wymieszaj.
Dodaj majonez, olej i musztardę, wymieszaj dopraw do smaku solą, pieprzem i wędzoną papryką. Podawaj z ulubionym pieczywem, krakersami lub wypełnij słone ptysie lub babeczki. Polecam.