Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa i szybka metoda przygotowania pysznej pasty z makreli,nie wymagająca wielu składników i lekka w swojej konsystencji.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Do miski wkładamy makrelę oddzieloną od skóry i większych ości.Wlewamy wodę,rozdrabniamy widelcem.Wyciągamy w międzyczasie pozostałe ujawniające się ości.Dodajemy resztę składników i przyprawy.W razie potrzeby dosalamy(sama makrela jest dość słona)Całość mieszamy jeszcze widelcem.Wkładamy do lodówki w szczelnym pojemniku.Po ok.2 godzinach mamy pyszną lekką pastę na kanapki.