Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna do codziennych i imprezowych kanapek.
tarka z grubym oczkiem opcjonalnie
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2225
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 361
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2225
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 361
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Składniki
Tuńczyka się odsącza i lekko rozdrabnia widelcem, jaja najlepiej zetrzeć na grubym oczku. Jeszcze musztarda dla kwaśności, cebulka dla świeżości smaku i majonez dla konsystencji. Soli potrzeba tylko tyle co do posolenia jaj. No i dużo pieprzu. Gotowe!
Smacznego :)