Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik podany w innej odsłonie.
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2225
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 361
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2225
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 361
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Składniki
Wykonanie: Matiasy namoczyć dzień wcześniej, następnie odsączyć. Jajka ugotować na twardo, obrać razem z jabłkiem i zmielić razem ze śledziami, wędliną, cebulą i natką pietruszki. Następnie wymieszać ze śmietaną. Ziemniaki przekroić na połówki, posmarować masłem i masą śledziową, podawać z pieczywem jako przekąskę lub przystawkę. SMACZNEGO.