Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 222
Składniki
Groch lub fasolę umyć i namoczyć na noc,a nazajutrz ugotować w tej samej wodzie.
Odcedzić i zmielić w maszynce.
Cebulę obrać,posiekać,podsmażyć na oleju.
Rozetrzeć czosnek,posiekać zieleninę.
Wymieszać wszystkie składniki,posolić i popieprzyć.
Jeżeli pasta jest za sucha,dodać masła.