Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne na przyjęcia
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
mąkę, jajka, mleko, sól, cukier i proszek do pieczenia łączymy ze sobą aby powstała jednolita masa, o konsystencji bardzo gęstej śmietany, parówki kroimy wzdłuż na pół, a następnie wszerz na pół, obtaczając w uprzednio przygotowanej masie. Wrzucamy do wrzącego oleju i czekamy, aż się zarumienią i po kilku chwilach wyciągamy.