Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 199
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 157
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 199
Składniki
Parówki obrać i nadkroić wzdłuż tylko z jednej strony.W nacięcie włożyć słupki sera, każdą parówkę owinąć plasterkami boczku, spiąć wszystko wykałaczką i na każdą parówkę położyć gałązkę tymianku. Parówki położyć na tacce do grillowania i upiec na grillu.