Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Papryki wydrążyć, podzielić każdą na 3 części (wzdłuż) , posmarować skórkę oliwą , osolić i grillować aby lekko sie przypiekła. Z ostudzonej papryki usunąć skórkę.
Ser pokroić w kawałki wielkości dużego palca ( nie znalazłam lepszego skojarzenia:)). Oliwę do marynaty, ocet i sól wymieszać i na chwilę 9 2-3 min) zamarynować w tym ser - z każdej strony należy go obtoczyć płynem.
Na połówce każdego kawałka papryki ułożyć se, po 2 oliwki, 1 pomidor suszony i natkę, przykryć resztą paprykowego kawałka.
Danie dobrze schłodzić . Smacznego :))