Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Mięso przełóż do miski.
Posiekaną cebulę i czosnek podsmaż na oliwie z masłem. Dodaj do niego szczyptę cukru trzcinowego, smaż i zalej bulionem.
Kiedy zawartość bulionu zmniejszy się o połowę, dolej go do mięsa.
Wymieszaj, wsyp natkę pietruszki.
Dopraw.
Nadziewaj papryczki i układaj je w naczyniu żaroodpornym.
Skrop oliwą i piecz 45 minut w 200 st. C.