Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pewnie powtarzane, ale takie pyszne...
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 206
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 206
Składniki
Ser panierować w jaju i otrębach z płatkami.
Upiec w dość głębokim oleju, na wolnym ogniu, by środek ładnie doszedł.
Ułożyć mieszankę sałat na talerzu, na tym pięknie upieczony serek. Polać gorącym sosem z żurawiny czy jagód.
Smacznego :)