Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
sos pomidorowy przyprawić oregano Mozzarella pokroić w plastry, Rozwałkować ciasto i wykroić kółka Posmarować sosem pomidorowym,na to ułożyć salami i mozzarellę Włożyć do rozgrzanego piekarnika i piec w temp 180 ca przez ca 15minut.w sumie to według grubości ciasta
W tym czasie Oliwki pokroić: na główkę końcówka oliwki na tułów połowa oliwki na pytki pokroić w plasterki:) Wyjąć pizzerki i poukładać oliwki w kształcie pajączków i piec dalej około 10 minut KONTROLUJCIE PIZZERKI,BYĆ MOŻE POTRZEBA DŁUŻEJ PIEC,UWAGA TYLKO ZEBY NIE BYŁA ZBYT WYSOKA TEMPERATURA BO WTEDY SER zacznie wrzec i POROZSUWAJA SIE PAJAĄCZKI I NIE BEDZIE EFEKTU miłej zabawy