Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe muffinki na bazie płatków owsianych - doskonałe do szkolnej lunchówki
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 190 stopni. Wjednej misce wymieszać suche składniki ( pierwsze pięć z listy), w drugiej wymieszać mokre ( kolejne4). Mokre składniki wlać do suchych i wymieszać.
W osobnej misce wymieszać borówki z łyżką mąki, dodać do ciasta razem ze skórką z cytryny i tarty jabłkiem.
Nałożyć do form muffinkowych ( można je lekko natłuścić olejem albo użyć papierowych kokijek), piec 20 minut.