Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na owoce morza.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 313
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5018
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 313
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5018
Składniki
Ostrygi otworzyć i wraz z dolną płówką muszli ułożyć na blaszce do zapiekania. Na rozgrzanym maśle lekko przesmażyć przeciśnięty czosnek, dodać siekaną natkę pietruszki i po krótkiej chwili zdjąć z ognia. Ostrygi polać masłem czosnkowym, skropić delikatnie sokiem z cytryny i posypać parmezanem. Zapiekać chwilkę w nagrzanym do 200 ?C piekarniku (funkcja grill).