Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska z lekko chrzanowym posmakiem. Proste składniki, ogórek, pyszna polędwica, serek, koper włoski i nasturcje. Rodzina i goście będą zachwyceni.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 149
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 192
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 149
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 192
Składniki
Ogórki przepołowić, delikatnie wydrążyć pestki, odciąć końcówki. Pokroić w kilka centymetrowe kawałki. Kawałki ogórków posmarować serkiem, nałożyć plasterki polędwicy, posypać koperkiem. Podawać w liśćmi i kwiatami nasturcji, które są jadalną dekoracją.