Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa i smaczna przystawka w orientalnym stylu.
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 27
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 89
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7180
Polecam.
Odsłon: 1751
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 98
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 27
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 89
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7180
Polecam.
Odsłon: 1751
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 98
Składniki
Mieso,cebulke, kapuste, sol, sos hoisin wymieszac razem. Kulke wielkosci malego orzecha wloskiego nalozyc na srodek kwadratu z ciasta. Brzegi kwadratu posmarowac dookola roztrzepanym jajkiem. Zlepic za soba przeciwlegle rogi kwadratu tworzac cos w rodzaju "poduszeczki", nastepnie chwycic "czubek" (czyli zlaczone razem rogi ciasta) i skrecic je mocno.
Smazyc w woku na dobrze rozgrzanym oleju na zloty kolor. Odsaczyc na reczniku papierowym. podawac z sosem chili