Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie fryteczki mają ciekawy orientalny smak, idealne jako przekąska, lub dodatek do dań
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 328
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 282
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 328
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 282
Składniki
Pasternak obieramy i kroimy w paseczki, posypujemy, przyprawą grilla, słodką papryką, pieprzem Cayenne, kminem rzymskim, cukrem, polewamy odrobiną oleju, dokładnie mieszamy i pieczemy na blaszce, w piekarniku na 200 C ok. 25 minut.