Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2137
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 977
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2137
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 977
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20992
Składniki
ogórki umyć i z łupką pokroić w paski , cebulę obrać i przekroić na pół i kroić w talarki,, do cebuli dodać łyżkę soli wymieszać i odstawić na godzinę i potem wydusić, ogórki zasypać 3 łyżkami soli i wymieszać i także odstawić na godzinę , potem odcedzić wodę z ogórków . Do odsączonych ogórków dodać cebulę, cukier, ocet , 2 łyżki soli, pieprz ziołowy i to wymieszać i odstawić na godzinę. potem nakładać ciasno do słoiczków i uzupełniać zalewą z pieprzem , zakręcać i pasteryzować od zagotowania 10 min.