Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś była wizyta u lekarza neurochirurga, nie jest za dobrze ze mną tak więc obiadek na szybko.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1184
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 282
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 61
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 74
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1184
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 282
Składniki
Do miski dodać produkty.
Zmiksować do połączenia się składników.
Na patelnię wlać odrobinę oleju, rozgrzać ją i nalewać chochlą ciasto rozprowadzić po patelni.
Smażyć z obu stron na rumiano.
Z tego przepisu wyszło 12 naleśników.
Twaróg, cukier i śmietanę.
Rozgnieść widelcem.
Kłaść twaróg na naleśnik i zawijać w dowolny sposób.
Podałam ze szklanką zimnego mleka.