Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 63
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 160
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 182
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 63
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 160
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 182
Składniki
Usmażyć naleśniki na słono ( tak jak zwykłe tylko zamiast cukru dodać sól bądź wegetę. Parówki przekroić na pół.
Na usmażonym i ostudzonym naleśniku rozmarować troche ketchupu, położyć plaster sera i parówkę. Zwijać jak krokiety.
Zrobione "krokiety" obtoczyc w jajku i bułce. Smażyc na oleju na złoty kolor.
Podawać z czerwonym barszczem lub sosem pomidorowym.
Smacznego!