Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5332
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 104
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5332
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 104
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie obieramy pieczarki I cebule, kroimy na kawalki I podsmazamy na patelni, mozna doprawic sola I pieprzem . Jajka obieramy , nastepnie kroimy wzdluz na pol , wyciagamy zoltka I dajemy je do podsmazonych pieczarek z cebula. Wszystko blendujemy mozna jeszcze doprawic do smaku I nadziewamy polowki jajek farszem, na gore mozna polozyc natke pietruszki do dekoracji. Ukladamy na lisciach z salaty . Smacznego:)