Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mój 1. przepis ;) to musiały być muffinki
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 250
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 47
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 47
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5360
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 250
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 47
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 47
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5360
Składniki
wiórki uprażyć na suchej patelni
w jednej misce zmieszać suche składniki: mąka, proszek, 2/3 wiórek; w drugiej mokre: mleko, jajka, olej + cukier (ja daje ok 1/4szkl bo lubię mało słodkie, ale można dać więcej
pokroić jabłka na małe kawałki i wymieszać wszystko łyżką, tylko do wstępnego połączenia składników
wlać we foremki, posypać pozostałym kokosem, piec w 180' ok 15-17min, z przepisu wychodzi mi ok 24 szt, bo mam małe foremki, a szkl o obj ok 250ml