Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie, smaczne. Innowacja gdy chcemy kiełbaskę na gorąco:)
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 135
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 84
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 135
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 84
Składniki
Roztrzepujemy jajko, wsypujemy zioła, sól,paprykę i mieszamy wszystko razem. W tak przyprawionym jajku panierujemy plastry mortadeli, następnie w bułce i na rozgrzany olej.
Smażymy na rumiano, odsączamy z tłuszczu na papierowym ręczniku. Co do sposobu podawania to można praktycznie jak się komu zechce - z ziemniakami, surówką, ryżem...itp. Ja ostatnio próbowałam z ketchupem, do tego surowa papryka i pomidorek:)