Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi ochota na coś ,choć sami nie wiemy dokładnie na co. Coś szybkiego i prostego w przygotowaniu. Warto wtedy mieć pod ręką mini bagietki ,takie do pieczenia ,reszta jest freestylem w kuchni ;) Polecamy na szybką przekąskę.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 204
Składniki
Bagietki kroimy na pół (wzdłuż) ,wybieramy środek. Ser kroimy na kawałki. Do środka bagietek wbijamy po jednym jajku. Następnie umieszczamy tam kawałki sera. Oprószamy solą i pieprzem. Zapiekamy 25-30 min w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C. Podajemy ciepłe.