Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska raczej dla amatorów ostrej kuchni :)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 169
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Papryczki myjemy, usuwamy z nich gniazda nasienne, każdą nadziewamy farszem serowym (twaróg, śmietana,sól,zioła prowansalskie, bazylia, natka pietruszki, pieprz ziołowy). Nadziane papryczki wkładamy do pojemniczka i zalewamy oliwą pomieszaną z ziołami prowansalskimi, bazylią i pieprzem ziołowym. Układamy marynowane płaty na talerzyku, polewamy sosem z ostrych papryczek, posypujemy szczypiorkiem i podajemy z faszerowanymi papryczkami oraz z chlebkiem razowym. Smacznego :)