Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnie w wygląda wspaniale,a jego smak zachwyci każdego.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 106
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 342
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 55
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 106
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 342
Składniki
Łososia myjemy osuszamy ręcznikiem papierowym,skrapiamy sokiem z limonki,nacieramy solą,pieprzem i resztą przypraw.Dzielimy na 4 lub 6 części(zależy od wielkości).Układamy w żaroodpornym naczyniu,skórą do dołu.Pieczemy w piekarniku w 170stC przez ok 25min.