Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie wędzonego łososia, grejpfruta i słoneczniku
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 23
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1172
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 23
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1172
Składniki
Sałatę poszarpać palcami na mniejsze kawałki, cebulę pokroić w półplasterki, łososia porwać na mniejsze kawałki, grejpfruta obrać ze skóry i z białych błonek, podzielić na drobne części. Koperek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać w misce.
Przygotować sos ze śmietany, majonezu, musztardy, doprawić do smaku sola i pieprzem. Polać przygotowana sałatkę.
Na suchej patelni uprażyć słonecznik z sola. Posypać wierzch sałatki. Oliwki przekroić na pół, posypać sałatkę.